ЕРАЗМУС плус информативни дан

Универзитет у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици, у сарадњи са Еразмус плус канцеларијом у Косовској Митровици организовао је ЕРАЗМУС плус информативни дан у свечаној сали Ректората 13.10.2016. године.

Састанку су, поред проректора за међународну сарадњу, наставника, студената и истраживача са нашег Универзитета, присуствовали и гости: Госпођа Белен Енцисо, службеница за везу Европске комисије, Сергиос Трагоудас, менеџер ЕУ програма, Сантјаго Гутјерез, сарадник у Европској комисији и Горан Лазић, сарадник у Еразмус плус канцеларији.

Представници Европске комисије изложили су карактеристике новог Еразмус плус програма за европску сарадњу у високом образовању, са посебним освртом на мобилност студената и професора, детаље подношења пријава за будуће пројекте у високом образовању; такође, било је речи и о научној сарадњи у оквиру програма Жан Моне.

Учесници Еразмус плус програма са Универзитета у Приштини у Косовској Митровици, изложили су детаље са најуспешнијих пројеката у претходном периоду.

Универзитет у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици
Адреса: Филипа Вишњића бб, 38220 Косовска Митровица
Телефон: 028 422 340, Телефон-факс: 028 422 320
e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
web: www.pr.ac.rs