Састанак Еразмус+ пројекта KLABS у Мостару

У периоду од 12.  до 14. октобра 2016. године на Универзитету "Џемал Биједић" у Мостару одржан је радни састанак представника свих партнерских институција укључених у конзорцијум Еразмус+ пројекта изградње капацитета у високом образовању КЛАБС.

Састанку су поред представника радних тимова партнерских институција у оквиру КЛАБС пројекта присуствовали и проф. др Сеад Пашић, ректор Универзитета у Мостару, г-дин Рашид Хаџовић, министар образовања, науке, културе и спорта ХНК, и г-дин Салем Бубало, директор Завода за урбанизам града Мостара.

Током тродневног састанка разматране су стратегије дисеминације, коришћења и одрживости резултата, механизми за осигурање квалитета у оквиру пројекта, набавка и коришћење опреме и динамика спровођења радних активности у оквиру пет радних пакета пројектног радног плана пројекта КЛАБС. Испред Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици као коодинартора КЛАБС пројекта, састанку су присуствовали: ректор проф. др Срећко Милачић, декан Факултета техничких наука проф. др Небојша Арсић, координатор пројекта КЛАБС доц. др Саја Косановић и члан пројектног тима доц. др Ђурица Марковић.

 

Универзитет у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици
Адреса: Филипа Вишњића бб, 38220 Косовска Митровица
Телефон: 028 422 340, Телефон-факс: 028 422 320
e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
web: www.pr.ac.rs