Одржан радни састанак Еразмус плус пројекта ''LNSS''

У оквиру пројекта Library Network Support Services: modernising libraries in Western Balkan countries through staff development and reforming library services одржан је радни састанак под називом  „Online module working group meeting 17-20 October 2016, Sarajevo“ на коме је у својству партнера на пројекту учествовала и делегацију Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици.

Након уводног излагања представника Института за технологију Лимерик - координатор ''LNSS'' пројекта, представници Универзитета у Приштини упознали су учеснике радног састанка са основним проблемима са којима се запослени и корисници Универзитетске библиотеке сусрећу, као и нужношћу модернизације техничких средстава у њој током реализације ''LNSS'' пројекта.

Дискутовано је и о маркетиншким способностима библиотекара, уз активан допринос свих учесника састанка. На крају, указано је на значај успостављања манифестације  „National awereness day“ у земљама учесницама Еразмус плус пројекта ''LNSS''.

Универзитет у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици
Адреса: Филипа Вишњића бб, 38220 Косовска Митровица
Телефон: 028 422 340, Телефон-факс: 028 422 320
e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
web: www.pr.ac.rs