Пети координациони састанак Темпус пројекта ENERGY „Energy efficiency and energy saving”

Пети координациони састанак Темпус пројекта ENERGY „Energy efficiency and energy saving” одржан је у периоду од 11. до 12. новембра 2014. године на Белоруском држаном универзитету у Минску, Белорусија. Универзитет у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици, као партнер Темпус пројекта ENERGY, учествовао је на координационом састанку, а делегацију су чинили ректор Универзитета у Приштини, проф. др Срећко Милачић, декан Факултета техничких наука, проф. др Небојша Арсић, и професори Факултета техничких наука.
Након координационог састанка чланови делегације Универзитета у Приштини  посетили су Белоруски државни универзитет и Белоруски државно агро-технички универзитет, учествовали на међународном семинару „Energy efficiency and energy saving” који је одржан у оквиру Темпус пројекта ENERGY, на коме је проф. др Небојша Арсић одржао предавње на тему „Energy efficiency and alternative energy sources as a part of improved curriculum – experience of FTS Kosovska Mitrovica”.
 
Током посете Белоруском државном универзитету потписан је споразум о научно-техничкој сарадњи између универзитета и договорени су будући облици сарадње две институције.

Универзитет у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици
Адреса: Филипа Вишњића бб, 38220 Косовска Митровица
Телефон: 028 422 340, Телефон-факс: 028 422 320
e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
web: www.pr.ac.rs