Делегација Универзитета у Приштини посетила комплекс Технолошких образовних установа у Атини

Ректор Универзитета у Приштини, са привременим седиштем у Косовској Митровици, декан Факултета техничких наука и група наставника и сарадника посетили су 2 и 3. априла 2015. године комплекс државних Технолошких образовних установа у Атини.

Кроз обилазак комплекса, сусрете са представницима и наставницима са различитих факултета и департмана, састанке и бројне презентације, представници нашег Универзитета добили су прилику да се упознају са начином организације и функционисања ових високошколских институција и начином организације наставе, како на нивоу департмана тако у оквиру појединачних предмета.  

Посебна пажња посвећена је разматрању могућности за проширење сарадње коју су, у оквиру програма ТЕМПУС, Технолошке образовне установе из Атине и Факултет техничких наука Универзитета у Приштини, са привременим седиштем у Косовској Митровици, већ успоставили 2012. године. Први корак у ширењу сарадње представља постигнути договор о  заједничком учешћу две институције у међународним програмима за мобилност студента и наставног особља.

Универзитет у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици
Адреса: Филипа Вишњића бб, 38220 Косовска Митровица
Телефон: 028 422 340, Телефон-факс: 028 422 320
e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
web: www.pr.ac.rs