• slide 1
  • slide 2
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5

Студијска посета Техничком универзитету Рајне-Вестфалије у Ахену

Written by Администратор on . Posted in News

У оквиру активности на Еразмус+ пројекту Стварање мреже лабораторија знања за одрживе и отпорне средине (КЛАБС), чији је носилац Универзитет у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици, организована је у периоду од 14-16. децембра 2016. године студијска посета Техничком универзитету Рајне-Вестфалије у Ахену.

Tоком посете, представници нашег Универзитета су заједно са осталим пројектним тимовима били у прилици да се упознају са организацијом и функционисањем Техничког универзитета Рајне-Вестфалије и успешном педагошком праксом која се у овој институцији одвија, као и да кроз низ радионица дају свој допринос остварењу циљева пројекта КЛАБС везаних за развој нових специјалистичких наставних програма и пратећег образовног материјала.

У активностима на Техничком универзитету Рајне-Вестфалије у Ахену су испред Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици учествовали: проф. др Срећко Милачић, Ректор, проф. др Небојша Арсић, Декан Факултета техничких наука, ванр. проф. др Саја Косановић, координатор пројекта, доц. др Ђурица Марковић, члан пројектног тима и Милош Суботић, службеник за међународну сарадњу.

University of Priština temporarily settled in Kosovska Mitrovica
Address: Filipa Višnjiča bb, 38220 Kosovska Mitrovica
Telephone: 028 422 340, Fax: 028 422 320
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.pr.ac.rs