Стипендирана мобилност наставног и административног особља на Teхнолошким универзитетом у Бјалистоку, Пољска

У складу са потписаним интер-институционалним споразумом за размену са Teхнолошким универзитетом у Бјалистоку, Пољска (Bialystok University of Technology) расписује се позив за стипендирану мобилност запослених на Универзитета у Приштини – наставно и административно особље.

Број стипендија: 1 за наставну мобилност и 1 за мобилност административног особља.

Наставна мобилност (у Еразмус+ програму овај тип мобилности подразумева минимум 4 сата наставе недељно и учествовање на Интернационалној недељи од 30. марта до 3. априла 2020. Године у Бјалистоку) отворена је за област         

 0610: Information and Communication Technologies 

II Мобилност административног особља за тренинг/усавршавање током Интернационалне недеље од 30. марта до 3. априла 2020. Године у Бјалистоку (овај тип мобилности подразумева административно особље које ради на пословима интернационализације) отворена је за запослене који раде на овом пољу на свим факултетима Универзитета у Приштини.

Потребна документа за пријаву:

 

Информацију о Teхнолошким универзитетом у Бјалистоку можете наћи овде

 

Рок за пријаву 5. децембар 2019. године.

 

  • Реализација мобилности: Мобилност се реализује у току Међународне недеље размене која је од 30. марта до 3. априла 2020. године у Бјеластоку.
  • Трајање мобилности: 5 дана (плус 2 дана за путовање),

 

Информације о стипендији:

  • Дневнице у износу од 140 евра (за покривање трошкова боравка) – Укупно 7 дневница
  • Покривени путни трошкови (у износу од 275 евра)

 

Пријава:

Сва документа можете послати електронским путем на iro@pr.ac.rs или их донети лично у Ректорат радним данима од 8 до 14 часова.

Адреса: Универзитет у Приштини са привеременим седиштем у Косовској Митровици

Филипа Вишњића бб

38220 Косовска Митровица

Уколико вам је потребна помоћ у припреми докумената, савете можете потражити у Канцеларији за међународну сарадњу Универзитета, на телефон 028-422-340 или лично у Ректорату сваког радног дана, у периоду од 8:00 до 14:00 часова.

 

Leave a Reply