У складу са Интер-институционалним уговором потписаним са Музичком академијом у Кракову, расписује се позив за стипендирану мобилност наставног особља.

Конкурс је отворен за наставно особље Факултета уметности:

Област: Music and Performing arts

 

Потребна документа за пријаву:

Више информација о Музичкој академији у Кракову можете пронаћи ОВДЕ.

Рок за пријаву: 28. април 2022. године.

  • Број стипендија:  1 
  • Реализација мобилности: у договореном периоду у трајању од 5 дана

Информације о стипендији:

  • Дневнице у износу од 140 евра (за покривање трошкова).
  • Покривени путни трошкови (у износу од 275 евра).

Пријава:

Сва документа можете послати електронским путем на erasmus@pr.ac.rs, или их донети лично у Ректорат радним данима од 08.00 до 14.00 часова.

Адреса: Универзитет у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици

Филипа Вишњића бб

38220 Косовска Митровица

Додатне информације можете добити у Канцеларији за међународну сарадњу Универзитета сваког радног дана, у периоду од 8.00 до 14.00 часова, путем имејла valentina.draskic@pr.ac.rs, или телефоном на 028-422-340.

 

В А Ж Н О

Информације о режиму уласка држављана Р.Србије у Пољску можете пронаћи ОВДЕ.

Узимајући у обзир тренутну пандемију ковида-19 у Србији и свету, Универзитет у Приштини, заједно са својим партнерским институцијама прати здравствену ситуацију, као и рестрикције за путовања. Расписани конкурси, односно мобилности биће реализоване САМО под условом да се мобилност може одвијати несметано и сигурно по здравље кандидата. У случају погоршања, благовремено ћете бити обавештени о отказивању мобилности. Препоручује се да се не предузимају било које активности плаћања/резервација виза, авионских карата и смештаја, пре него што добијете дозволу за то